Restorant FLOGA

Restorant Floga është një restorant karakteristik tradicional mesdhetar. Që prej vitit 2003, i ndodhur në një pozicion të favorshëm, pranë qendrës së Tiranës, Floga u ofron klientëve të saj një “arratisje” të shkurtër dhe të shpejtë nga rutina e kryeqytetit në një ambient natyral dhe miqësor ku shijohen specialitete të veçanta, tipike me kombinime perimesh, bulmet e mish, dhe jo vetëm.

Shef Arti

Njihuni me shef Artin, pasioni i te cilit qëndron pas çdo pjate që ju do të shijoni në Restorant Floga apo në porositë Banket-Catering që do të vijnë pranë jush.

Restoranti

Ne punojmë me shumë dashuri që Floga të vijë në tryezen tuaj me menu të pasur dhe me shije tradiocionale mesdhetare.

Sot per ju

Për t’ju ndihmuar në zgjedhjet tuaja, ju vijmë pranë me paketa ditore të përzgjedhura. Ju mund të porositni online nga forma duke klikuar butonin më poshtë.

Vlerësime të klientëve

KU NDODHEMI

× WhatsApp Chat