Restorant Floga

Kush jemi ne!

I pozicionuar ne qender te Tiranes, Floga sherben qe prej vitit 2003, ku ofron specialitetet me te mira te kuzhines tradicionale shqiptare te gershetuar me ate mesdhetare.Te ndodhur kudo ku kerkohet cilesia me e larte e gatimit dhe konforti maksimal.
Kualiteti dhe kreativiteti jane elementet themelore te filozofise Floga. Me teper se një dekade, ne kemi krijuar një marrëdhënie tepër të ngushtë me klientët dhe partneritet të shkëlqyer me biznese të ndryshme.
Specialitet e “Restorant Floga: përfshijnë: Sallatat, Pastat, Rizotot, Perimet dhe Mishi ne zgare ose kombinimet e ndryshme. Një nga specialitetet tona janë gatimet me hithra te freskëta.
Mikpritja e veçantë dhe ndjenja e pakrahasueshme e kënaqësisë kanë bërë që klientët tanë ta konsiderojnë :”Restorant Floga” si një shtëpi jashtë shtëpisë.