Menu Restorant

Kuzhina speciale e Restorant Floga eshte pergatitur per te kenaqur sa me shume shije dhe gusto. Permes kombinimeve te kuzhines tradicionale dhe specialiteteve mesdhetare eshte bere e mundur qe klienti te gjeje kenaqesine tek gatimet tona.Produktet tona jane gjithmone te fresketa ,te cilat kombinohen me passion nga stafi I kuzhines.Cilesia dhe cmimi jane kombinuar me se miri me njera tjetren.Ambjenti familjar I krijuar gjate sherbimit eshte nje vlere e shtuar per restorantin.

Ejani te na vizitoni
dhe ne do te perkushtohemi
qe ju te kenaqeni!