Floga Catering

Floga Catering - Cilesia qe ti pret!

Floga Catering” ofron nje game te gjere sherbimesh duke u kujdesur deri ne detaje per momentet tuaja te rendesishme. Me nje kapacitet prodhues dhe menaxhues deri ne 200 njesi ne dite , ne ju vijme te ju duke sjelle shijen ne dimensione te pakrahasueshme!
Floga Catering” perkthen cdo event tuajin, festa familjare, ditelindje, mbremje gala ne momente magjike!

Ne jemi cilesia qe ti pret!