Restorant FLOGA

Restorant Floga është një restorant karakteristik tradicional mesdhetar. Që prej vitit 2003, i ndodhur në një pozicion të favorshëm, pranë qendrës së Tiranës, Floga u ofron klientëve të saj një “arratisje” të shkurtër dhe të shpejtë nga rutina e kryeqytetit në një ambient natyral dhe miqësor ku shijohen specialitete të veçanta, tipike me kombinime perimesh, bulmet e mish, dhe jo vetëm.

Shef Arti

Njihuni me shef Artin, pasioni i te cilit qëndron pas çdo pjate që ju do të shijoni në Restorant Floga apo në porositë Banket-Catering që do të vijnë pranë jush.

Restoranti

Ne punojmë me shumë dashuri që Floga të vijë në tryezen tuaj me menu të pasur dhe me shije tradiocionale mesdhetare.

Sot për ju...

Floga Catering-Delivery plotëson me sukses me shijen dhe cilësinë e shërbimit çdo kërkesë, nevojë dhe dëshirë tuajën, ushqim ditor individual apo grup në zyrë, evente në kompani, festë familjare, ditëlindje, mbrëmje dhe jo vetëm.

MENU E DITES

Për t’ju ndihmuar në zgjedhjet tuaja, ju vijmë pranë me paketa ditore të përzgjedhura.

“Very friendly restaurant with excellent food.”

The restaurant is cozy, in a good location. The staff was very welcoming. We ordered food directly from the chef but he asked us to trust him to bring us what he thought. We were not disappointed at all. We got plenty of food, all very tasty and so much we could not eat is. Definitely recommend, it is a fantastic and unique experience! (Source: TripAdvisor)
flora bagyinK

KU NDODHEMI

  • Rruga Pjeter Budi 6 Rruga E Elbasanit, Tirana 1010 Albania
  • +355 68 206 3755
× Si mund t'ju ndihmojmë?